Translate

marți, 12 ianuarie 2016

Team Excellence - 7 pasi de la individ la o echipa de succes




   Abilităţi, competenţe, oameni, echipe, motivare, leadership, performanta. Acestea vor fi cuvintele cheie în contextul actual de afaceri in 2016. Anul acesta  avantajul competitiv va deveni mai important ca oricând daca luam in seama previziunile destul de sumbre ale expertilor, ce ne avertizeaza de declansarea unei profunde crize economice in urmatorii ani. Iar avantajul competitiv al unei companii va fi reprezentat de fapt, de oamenii, motorul serviciilor şi produselor oferite către clienţi.
   In 2016, mai mult ca niciodata, recomandam sa acordati atentie programelor de training “Growing People – The Heart of Organizational Transformation”.

   Pornim de la premiza ca nimeni nu este perfect, insa o echipa poate atinge perfectiunea. Mai mult decât atât, o simplă acţiune punctuală nu este suficientă pentru dezvoltarea unui angajat sau unei echipe. Un simplu training de dezvoltare a competentelor trebuie dublat de o serie de activitati gen Teambuilding care au ca scop evoluţia concreta şi coerentă în timp si monitorizarea rezultatelor. În acest context, am dezvoltat un program complet de dezvoltare a angajatilor, denumit - “Team Excellence - 7 pasi de la individ la o echipa de succes”,  menit să producă rezultate şi evoluţie pentru echipe operaţionale sau funcţionale.

Ce castiga compania?

  • motivarea non-financiara a angajatilor si cresterea increderii acestora in potentialul si viitorul companiei si crearea cadrului propice pentru interactiuni constructive

  • identificarea si eliminarea factorilor care ar putea impiedica echipa sa isi atinga obiectivele stabilite

  • reducerea timpului de refacere a proiectelor datorita necomunicarii clare a obiectivelor

  • cresterea eficientei proceselor si a profitabilitatii organizatiei


 Ce castiga angajatii?
 
- Dezvoltarea simtului obiectivului  comun si orientare puternica spre rezultate:
­­­­­­­scop, viziune si obiective impartasite. 

- Stabilirea prioritatilor, claritate in gandire si asumare deciziilor: Ehipa isi propune standarde inalte de performanta fara  presiuni exercitate de un supervizor.

- Comunicare deschisa: Oamenii isi exprima gandurile si sentimentele, conflictul este scos la suprafata si rezolvat. Oamenii asculta cu atentie. Membri echipei isi exprima ideile cinstit si in intregime, astfel ca toata lumea prezinta informatii relevante si se reduc “gandurile ascunse”.

- Construirea increderii si a respectului reciproc: Oamenii ii pretuiesc si respecta pe ceilalti. Isi spun adevarul unul altuia si dau un feed-back cinstit si responsabil. Membrii echipei folosesc un ton critic constructiv cand este necesara facilitarea interactiunii de grup si realizarea cerintelor. Coeziunea echipei cu un simt al unitatii.

- Leadership-ul impartasit: Diferiti membri ai echipei isi asuma leadership-ul in functie de sarcina prezenta si nevoia grupului. Liderul formal are rolul de mentor al echipei.

- Construim pe diferente: Echipa isi optimizeaza aptitudinile, cunostintele si puterile personale ale membrilor ei. Membrii echipei au dreptul la pareri diferite iar echipa are un mod eficient de a rezolva problemele si conflictele.

- Flexibilitate si adaptabilitate: Oamenii vad sansele ca oportunitati. Dau inalta valoare  abordarii problemelor in mod creativ. Isi impart responsabilitatile si cauta imbunatatire continua.


   Comunicarea si relationarea vor deveni “vedetele anului 2016”. Actorii sunt angajatii companiei, scenariul se va sincroniza perfect cu strategia companiei Dvs., iar noi vom fi doar regizorii care coordoneaza drumul catre performanta. Garantam succesul echipei.


adelina@sharexperience.ro

*Pentru noi fiecare client este UNIC  

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati la 
customer@sharexperience.ro sau la 0734.316.768

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu